Home » Boeken

Chinese meisjes

Een spannend verhaal

99147567349911306.jpg

De Roemeense connectie

Een thriller

 

 

Samenvatting

Teresa en Martin verhuizen naar een ingeslapen dorp. De rust wordt wreed verstoord door een gruwelijke vondst in hun kelder. Kort hierna wordt haar man ontvoerd. Met hulp van rechercheur Harold Groen ontdekt ze dat haar man niet diegene is wiens naam hij draagt. Wie is haar man precies en wat heeft hij op zijn geweten? Langzamerhand worden banden met de Roemeense maffia zichtbaar. Geheimen dreigen ontrafeld te worden. Leeft haar man nog en zal ze hem ooit nog zien? Een bloedvete en een hartstochtelijke liefde staan garant voor veel spanning en romantiek in dit vlot geschreven verhaal. 

ISBN 978-90-484-3833-4

 

 

TE KOOP online via webshops zoals o.a. BOL

Tevens verkrijgbaar via elke boekhandel in Nederland en België.

 

 

Anna, journalist

Image12-12-14at0907-1.jpg

Een spannende avonturen roman!

 

Samenvatting

De hoofdpersoon Anna, is als journalist werkzaam op de buitenland redactie van een hectische nieuwsvloer. De lezer krijgt een kijkje in de keuken van de journalistiek, tevens wordt het verhaal omlijst door actuele nieuwsgebeurtenissen van de eerste helft van 2014, die chronologisch in het verhaal verwerkt zijn. Naast haar drukke baan vult Anna’s privéleven zich met enerzijds haar liefde voor haar vriend Pjotr en anderzijds tracht ze haar broer Herman te helpen met het ontrafelen van een duister familiegeheim.

ISBN  978-90-484-3602-6

 

TE KOOP online via webshops zoals o.a. BOL

Tevens verkrijgbaar via elke boekhandel in Nederland en België.

De Nederlandse Literatuur Gids 2014/2015

gids-1.jpg

 

Deze bundel wordt gevuld met een bloemlezing van gedichten, korte verhalen en artikelen van achttien getalenteerde schrijvers die allen een passie hebben voor het schrijven. 

Ingrid Aanen is niet alleen mede-redacteur maar heeft ook bijgedragen aan de inhoud met een aantal gedichten en korte verhalen. 

 

Een jaar boek voor hen die de kunst hoog in het vaandel dragen en om een handvat te bieden aan studenten Neerlandistiek en modern vreemde talen, door het weer in leven roepen van een Gids die als leidraad of naslagwerk behulpzaam kan zijn. Dit ter formulering van taaldoelen, linguïstische doelen, en het ontrafelen van definities betreffende kunst. 

ISBN 978-90-484-3599-9

 

TE KOOP online via webshops zoals o.a. BOL

Tevens verkrijgbaar via elke boekhandel in Nederland en België.