Home » Boeken

Chinese meisjes

Nu ook als e-book te verkrijgen voor €6.99

Herdruk van mijn eerste boek

Anna, journalist

 

Korte inhoud:

De hoofdpersoon Anna is als journalist werkzaam op de buitenlandredactie van een groot nieuwsbedrijf. Naast haar drukke baan vult Anna’s privéleven zich met enerzijds haar liefde voor haar vriend Pjotr en anderzijds tracht ze haar broer Herman te helpen met het ontrafelen van een duister familiegeheim. De lezer krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van de journalistiek, tevens wordt het verhaal omlijst door actuele nieuwsfeiten van de eerste helft van 2014. Deze zijn chronologisch in het verhaal verwerkt. Nieuws dat nog steeds leeft, denk o.a. aan de Russische en Oekraïense conflictsituaties. 

 

ISBN: 978-94-6345-208-3

Nu als ebook te verkrijgen voor €4.99

De Roemeense connectie

 

Korte inhoud: 

Teresa en Martin verhuizen naar een ingeslapen dorp. De rust wordt wreed verstoord door een gruwelijke vondst in hun kelder. Kort hierna wordt haar man ontvoerd. Met hulp van rechercheur Harold Groen ontdekt ze dat haar man niet diegene is wiens naam hij draagt. Wie is haar man precies en wat heeft hij op zijn geweten? Langzamerhand worden banden met de Roemeense maffia zichtbaar. Geheimen dreigen ontrafeld te worden. Leeft haar man nog en zal ze hem ooit nog zien? Een bloedvete en een hartstochtelijke liefde staan garant voor veel spanning en romantiek in dit vlot geschreven verhaal. 

 

ISBN 978-90-484-3833-4

 

 

TE KOOP online via webshops zoals o.a. BOL

Tevens verkrijgbaar via elke boekhandel in Nederland en België.

 

 

De Nederlandse Literatuur Gids 2014/2015

 Deze bundel wordt gevuld met een bloemlezing van gedichten, korte verhalen en artikelen van achttien getalenteerde schrijvers die allen een passie hebben voor het schrijven. 

Ingrid Aanen is niet alleen mede-redacteur maar heeft ook bijgedragen aan de inhoud met een aantal gedichten en korte verhalen. 

 

Een jaar boek voor hen die de kunst hoog in het vaandel dragen en om een handvat te bieden aan studenten Neerlandistiek en modern vreemde talen, door het weer in leven roepen van een Gids die als leidraad of naslagwerk behulpzaam kan zijn. Dit ter formulering van taaldoelen, linguïstische doelen, en het ontrafelen van definities betreffende kunst. 

ISBN 978-90-484-3599-9

 

TE KOOP online via webshops zoals o.a. BOL

Tevens verkrijgbaar via elke boekhandel in Nederland en België.