Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. In de hele Europese Unie (EU) geldt dan dezelfde privacywetgeving. Ook de website ingridaanen.nl, waarop teksten en foto’s worden geplaatst dient te voldoen aan de eisen die vanaf 25 mei 2018 gesteld zijn.

 

Eigenaar en beheerder van deze site, Ingrid Aanen vraagt om uw naam en e-mailadres bij het achterlaten van een reactie. Uiteraard zal ik met deze informatie zorgvuldig omgaan hetgeen zoveel betekent dat ik er niet in geïnteresseerd ben en er derhalve ook niets mee zal doen. Wilt u uw reactie op deze site laten verwijderen neem dan contact met mij op dan zal ik daar zo snel mogelijk aan voldoen.

 

Er worden geen advertenties getoond op deze site.

 

Er worden geen cookies geplaatst en uw surfgedrag kan derhalve ook niet worden gevolgd.

 

Met de provider van deze site is een verwerkingsovereenkomst gesloten voor optimale gegevensbescherming. Als je deze verwerkersovereenkomst zou willen lezen dan is dit tevens de link er naar.

 

ingridaanen.nl maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding, te herkennen aan het slotje voor de URL en de https codering.

 

Mocht u van mening zijn dat ingridaanen.nl niet voldoet aan de privacy wetgeving dan kunt altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.