Creatief in woord en beeld
Home » Samenwerking

Samenwerkingen

 

Beeld en Poëzie

 

 

 

In 2015 kwamen Ellen Driesse-Pladdet en ik met elkaar in contact via Facebook. Ellen maakt prachtige foto's en zocht iemand die daarbij unieke bijpassende teksten zou kunnen schrijven. Wat een uitdaging!

Met heel veel plezier en enthousiasme zijn we het project Beeld en Poëzie gestart. Inmiddels zijn onze creaties ook te koop.

Meer informatie en voorbeelden kun je vinden op de pagina Beeld en Poëzie 

Boeksz en fotografie

 

 

 

 

 

Peter Haitsma leerde ik kennen via Instagram. Hij heeft daar een bijzondere pagina waar hij andere fotografen de ruimte geeft om drie foto's van hun galerij te laten zien, het rijtje van Boeksz. Regelmatig schrijft hij ook fotowedstrijden uit. Een daarvan was fotowedstrijd Mijn Bos waaraan ik, net teruggekomen uit het Speulderbos, besloot mee te doen. Als eerste won ik er een prachtig boek mee: De mooiste boswandelingen van Nederland. Later werden er drie fotografen uitgezocht die een online foto-expositie mogen houden op de website van Boeksz en fotografie. En tot mijn vreugde behoor ik tot deze drie.

 

De expositie is na twee jaar niet meer online te zien en ik wil Peter hartelijk bedanken voor de gelegenheid die hij mij gegeven heeft om een gedeelte van mijn te werk zo lang te hebben mogen exposeren.

 

De website van Peter kun je bereiken via https://www.boeksz.com/    Je vindt er alles over natuurfotografie in de vorm van foto's, boeken, blogs etc. Neem gerust eens een kijkje en pas op, je blijft er vast een tijdje hangen!