Beeld en Poëzie

is een samenwerkingsverband tussen

 

Ellen Driesse / Fotografie en Ingrid Aanen / Tekst 

 

 

 

In 2015 kwamen Ellen Driesse-Pladdet en ik met elkaar in contact via Facebook. Ellen maakt prachtige foto's en zocht iemand die daarbij unieke bijpassende teksten zou kunnen schrijven. Wat een uitdaging! Met heel veel plezier en enthousiasme zijn we het project Beeld en Poëzie gestart. Onze creaties zijn ook te koop. Foto en tekst die elkaar versterken. Geen bestaande spreuken maar persoonlijk geschreven tekst. Unieke, aparte en bijzondere combinaties.  Wil je iets moois en toch betaalbaar aan je muur? Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

 

 

Het afdrukken van ons werk wordt verzorgd door WERK AAN DE MUURJe bepaalt zelf de prijs door uit de diverse maten en de verschillende materialen te kiezen. Je kunt de combinatie van jouw keuze o.a. af laten drukken op aluminium dibond, canvas, xpozer, hout of als fotoprint. Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden? NAAR ONZE WEBSHOP

 

 

Wil je meer info, heb je specifieke vragen? Aarzel niet en stuur een e-mail naar info@ingridaanen.nl

 

Wil je meer foto's zien van Ellen dan kan dat op haar website: http://www.photophilia.nl

 

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Tekst @Ingrid Aanen   Fotografie @Ellen Driesse-Pladdet