Home » Ingrid

Het begin

Na een intensieve carrière bij een internationaal bedrijf besluit ze om haar hart te volgen en te gaan schrijven. Ze verhuist naar het groene en gastvrije Noord-Brabant. Haar korte verhalen, gedichten en columns worden gedeeld op haar website.

In 2014 verschijnt haar debuut met de titel 'Anna, journalist.' Een spannend verhaal met echte nieuwsfeiten uit 2014 die nog steeds actueel zijn, denk aan Rusland en Oekraïne.

Haar tweede boek heet: 'De Roemeense connectie.' Wederom een spannend verhaal over een familievete, de maffia en een hartstochtelijke liefde.

En nu haar derde boek: 'Chinese meisjes' een spannend, vlot geschreven verhaal over bedrog, verleiding, misdaad en vriendschap. Het verhaal speelt zich deels af in China en in Nederland. Naast dat het een makkelijk leesbaar boek is met de nodige actie is het verhaal ook een aanklacht tegen internationale vrouwenhandel.

 

Schrijfopleiding

Je bent nooit te oud om te leren. Naast heel veel lezen, wat onontbeerlijk is voor een schrijver, heb ik de onderstaande cursussen gevolgd. Allemaal verschillend en elke cursus heeft me weer nieuwe inzichten gegeven. Leerzaam maar vooral ook heel leuk om te doen:

 

2017 Cursus Thriller schrijven, gegeven door Marelle Boersma

2016 Cursus Column schrijven, gegeven door Luuk Koelman

2013 Cursus schrijven voor gevorderden door Schrijfatelier Alicia

2012 Cursus schrijven voor beginners door Schrijfatelier Alicia