Het begin

Na een intensieve carrière bij een internationaal bedrijf besluit ik om mijn hart te volgen en te gaan schrijven. Ik verhuis naar het groene en gastvrije Noord-Brabant. Mijn korte verhalen, gedichten en columns worden gedeeld op mijn website.

In 2014 verschijnt mijn debuut met de titel 'Anna, journalist.' Een spannend verhaal met echte nieuwsfeiten uit 2014 die nog steeds actueel zijn, denk aan Rusland en Oekraïne. Mijn tweede boek heet: 'De Roemeense connectie.' Wederom een spannend verhaal over een familievete, de maffia en een hartstochtelijke liefde.

Mijn derde boek: 'Chinese meisjes' een spannend, vlot geschreven verhaal over bedrog, verleiding, misdaad en vriendschap. Het verhaal speelt zich deels af in China en in Nederland. Naast dat het een makkelijk leesbaar boek is met de nodige actie is het verhaal ook een aanklacht tegen internationale vrouwenhandel.

Schrijfopleiding 

Je bent nooit te oud om te leren. Naast heel veel lezen, wat onontbeerlijk is voor een schrijver, heb ik de onderstaande cursussen gevolgd. Allemaal verschillend en elke cursus heeft me weer nieuwe inzichten gegeven. Leerzaam maar vooral ook heel leuk om te doen:

 

2017 Cursus Thriller schrijven, gegeven door Marelle Boersma

2016 Cursus Column schrijven, gegeven door Luuk Koelman

2013 Cursus schrijven voor gevorderden door Schrijfatelier Alicia

2012 Cursus schrijven voor beginners door Schrijfatelier Alicia

 

Het vervolg

 

De tweede liefde kondigde zich aan: fotografie. Tijdens een basiscursus fotografie kwam ik er achter dat mijn camera niet genoeg mogelijkheden had wilde ik ooit het stadium van automatische kiekjes ontgroeien. Mijn eerste spiegelreflexcamera werd een feit en het grote avontuur kon beginnen.

 

Naast de basiscursus fotografie, inmiddels ook een macrofotografie cursus gedaan en recent geslaagd voor een cursus vogelfotografie. Graag laat ik op deze site wat van mijn ontwikkeling hierin zien.